Vodilno podjetje na svetu

GEZE: Izdelki, sistemske rešitve in storitve za vrata in okna

GEZE predstavlja inovacije, največjo kakovost in holistično podporo pri tehničnih storitvah za upravljanje stavb - od začetne ideje, načrtovanja in izvedbe s serijskimi izdelki kot tudi sistemskimi rešitvami po meri ter individualnimi servisnimi in vzdrževalnimi storitvami. Nudimo vam široko paleto izdelkov vrat, oken in varnostne tehnologije in smo glavna gonilna sila za digitalno omrežno povezavo avtomatizacije stavb.

Rešitve z avtomatskimi vrati za brezbariernost ali požarno zaščito, okenski pogoni za naravno prezračevanje ali odvajanje dima in toplote v primeru požara, digitalna omrežna povezava vrat in oken za avtomatizacijo stavbe - to so le nekateri primeri iz naše ponudbe storitev. Naš cilj je razviti stavbe, v katerih je mogoče živeti z najvišjo stopnjo udobja in varnosti za njihove uporabnike.

Več o tem
GEZE v Sloveniji

GEZE Service – vzdrževanje lastnih izdelkov in izdelkov drugih proizvajalcev

Fotografiranje zaposlenih GEZE 2018: Zagotavljanje kakovosti proizvodnje

Fotografiranje zaposlenih pri GEZE za interno kot tudi zunanjo komunikacijo, da podjetje dobi obraz. © Karin Fiedler / GEZE GmbH

Vselej zanesljive, strokovne in učinkovite storitve za uporabnike spadajo med naše najpomembnejše cilje, ko govorimo o zadovoljstvu kupcev. Zato družba GEZE ponuja različne storitve.

Naše servisne storitve so

  • hitre in prilagodljive,
  • inovativne in po meri,
  • strokovne in gospodarne.

Redni servisi in strokovno vzdrževanje avtomatskih sistemov so neizogibni za dolgoročno osebno varnost in varno delovanje. Osebna varnost je najpomembnejša funkcija sistemov zasilnih izhodov in poti za reševanje. Zato mora biti vselej zagotovljeno redno preverjanje in vzdrževanje.

Kontaktirajte nas

Izvedite več o naših storitvah

Najnovejše novice iz Slovenije

Družinsko podjetje

Globalno uspešni

Glavni sedež GEZE GmbH

Smo svetovno uspešno in finančno zdravo družinsko podjetje, ki uspešno posluje že vse od leta 1863. Naša izvedba dela, udobje ter dizajn nenehno navdušujejo naše stranke po vsem svetu. Čeprav stalno vzdržujemo našo doslednost, smo vedno radovedni, dinamični in odprti do najnovejših trendov in tržišč. Nenehno razvijamo digitalno mreženje tehnike stavb in razvijamo stavbe, vredne življenja.

Več o podjetju

160 let podjetja GEZE

213

lokacij

22

držav

160

let podjetja GEZE

V našem podjetju je po vsem svetu zaposlenih več kot 3000 ljudi in prizadevamo si za nadaljnjo rast. Naš mednarodni sedež podjetja je v Leonbergu. Naših 37 hčerinskih podjetij je mogoče najti povsod po svetu, vendar: Skladno z našim načelom poslovanja smo vedno v bližini naših strank, tako da lahko nudimo odlične storitve na kraju samem.

Pojdi na naše lokacije