Vodilno podjetje na svetu

GEZE: Izdelki, sistemske rešitve in storitve za vrata in okna

GEZE predstavlja inovacije, največjo kakovost in holistično podporo pri tehničnih storitvah za upravljanje stavb - od začetne ideje, načrtovanja in izvedbe s serijskimi izdelki kot tudi sistemskimi rešitvami po meri ter individualnimi servisnimi in vzdrževalnimi storitvami. Nudimo vam široko paleto izdelkov vrat, oken in varnostne tehnologije in smo glavna gonilna sila za digitalno omrežno povezavo avtomatizacije stavb.

Rešitve z avtomatskimi vrati za brezbariernost ali požarno zaščito, okenski pogoni za naravno prezračevanje ali odvajanje dima in toplote v primeru požara, digitalna omrežna povezava vrat in oken za avtomatizacijo stavbe - to so le nekateri primeri iz naše ponudbe storitev. Naš cilj je razviti stavbe, v katerih je mogoče živeti z najvišjo stopnjo udobja in varnosti za njihove uporabnike.

Več o tem
GEZE v Sloveniji

GEZE Service – vzdrževanje lastnih izdelkov in izdelkov drugih proizvajalcev

Fotografiranje zaposlenih GEZE 2018: Zagotavljanje kakovosti proizvodnje

Fotografiranje zaposlenih pri GEZE za interno kot tudi zunanjo komunikacijo, da podjetje dobi obraz. © Karin Fiedler / GEZE GmbH

Vselej zanesljive, strokovne in učinkovite storitve za uporabnike spadajo med naše najpomembnejše cilje, ko govorimo o zadovoljstvu kupcev. Zato družba GEZE ponuja različne storitve.

Naše servisne storitve so

  • hitre in prilagodljive,
  • inovativne in po meri,
  • strokovne in gospodarne.

Redni servisi in strokovno vzdrževanje avtomatskih sistemov so neizogibni za dolgoročno osebno varnost in varno delovanje. Osebna varnost je najpomembnejša funkcija sistemov zasilnih izhodov in poti za reševanje. Zato mora biti vselej zagotovljeno redno preverjanje in vzdrževanje.

Kontaktirajte nas

Izvedite več o naših storitvah

Najnovejše novice iz Slovenije

Več o tem
Architect Darling Award 2021
News | News | News | News | News

GEZE prejme zlato na podelitvi nagrad Architects’ Darling 2021

GEZE je ponovno osvojil zlato na podelitvi nagrad Architects’ Darling 2021. Strokovnjaki za inovativno in sodobno vratno in okensko tehniko so domov odnesli zlato v kategoriji varnostna tehnika/kontrola dostopa in srebro za svoja avtomatska vrata. Tudi letos se je več kot 1800 arhitektov in načrtovalcev udeležilo glasovanja za podelitev te priznane nagrade. Nagrada je dokaz kompetence, ki jo ključni sprejemalci odločitev na področju gradnje vidijo pri družbi GEZE.

Več o tem
News | News | News | News | News

Nova spletna stran GEZE v Sloveniji nudi podporo skozi celoten življenjski ciklus stavbe

Jasno zasnovano ter hitro in enostavno za uporabo – nova lokalna spletna stran GEZE Slovenija popelje digitalno komunikacijo s strankami in bodočimi strankami na novo raven. GEZE si prizadeva uporabljati inovativno in sodobno vratno, okensko in varnostno tehniko za ustvarjanje izjemnih stanovanjskih stavb. Nova spletna stran družbe GEZE omogoča še hitrejši in enostavnejši dostop do izdelkov in storitev družbe.

Več o tem
News | News | News | News | News

GEZE IQ box Safety – TÜV potrjena zaščita za električna okna

Naravni prezračevalni sistemi z okni z motorjem zagotavljajo zdravo prostorsko klimo, hkrati pa so tudi ekonomsko privlačna alternativa za mehanske sisteme prezračevanja kar se tiče higiene prostorskega zraka. Električna okna je mogoče preprosto integrirati v avtomatizacijo stavbe in tako izboljšati scenarije funkcijskega prezračevanja.

Več o tem

Local news website relaunch

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Več o tem
Družinsko podjetje

Globalno uspešni

Glavni sedež GEZE GmbH

Smo svetovno uspešno in finančno zdravo družinsko podjetje, ki uspešno posluje že vse od leta 1863. Naša izvedba dela, udobje ter dizajn nenehno navdušujejo naše stranke po vsem svetu. Čeprav stalno vzdržujemo našo doslednost, smo vedno radovedni, dinamični in odprti do najnovejših trendov in tržišč. Nenehno razvijamo digitalno mreženje tehnike stavb in razvijamo stavbe, vredne življenja.

Več o podjetju

160 let podjetja GEZE

213

lokacij

22

držav

160

let podjetja GEZE

V našem podjetju je po vsem svetu zaposlenih več kot 3000 ljudi in prizadevamo si za nadaljnjo rast. Naš mednarodni sedež podjetja je v Leonbergu. Naših 37 hčerinskih podjetij je mogoče najti povsod po svetu, vendar: Skladno z našim načelom poslovanja smo vedno v bližini naših strank, tako da lahko nudimo odlične storitve na kraju samem.

Pojdi na naše lokacije