Newsroom

Sporočila za javnost in novice podjetja GEZE

Na našem področju novic in tiska lahko izveste vse o novostih, projektih in izdelkih ter o naši družbeni zavezanosti. Potopite se v svet GEZE:

Vöster-Alber.jpg
Obvestila za javnost | 2024

GEZE čestita Brigitte Vöster-Alber za 80. rojstni dan

Pred tremi leti je vodenje podjetja predala naslednji generaciji, vendar je Brigitte Vöster-Alber tudi pri 80 letih še vedno dejavna: Kot članica nadzornega sveta si prizadeva za trajnostni razvoj podjetja. Poklon njenemu 80. rojstnemu dnevu.

Več o tem
131123_Weihnachten_Malwettbewerb_Elisabeth Bejzel.jpg
Obvestila za javnost | 2023

"Porabiti namesto podariti": 100.000 za UNICEF-ov program nujne pomoči

Družba GEZE se bo tudi za letošnji božič zavzela za socialno pomoč. Podjetje s sedežem v Leonbergu je namenilo 100.000 evrov za UNICEF-ov program nujne pomoči. Denar koristi otrokom po vsem svetu.

Več o tem
231123_GEZE_ArchitectsDarling_Bronze.jpg
Obvestila za javnost | 2023

Avtomatska vrata GEZE favorit v gradbeništvu

Podjetje GEZE je prejelo nagrado Architects' Darling Award v kategoriji "avtomatska vrata". Na podlagi glasov skoraj 2.000 arhitektov in načrtovalcev je podjetje prejelo bronasto nagrado.

Več o tem
Top 100 Award wir gratulieren.jpg
Obvestila za javnost | 2023

Družba GEZE je že desetič prejela priznanje TOP 100 in se uvrstila med 100 najbolj inovativna srednje velika podjetja v Nemčiji

Družba GEZE je in ostaja med 100 največjimi inovatorji v nemškem sektorju srednje velikih podjetij. Strokovnjak za inovativno tehnologijo vrat, oken in varnostnih sistemov je tokrat že desetič prejel prestižno nagrado, ki jo podeljuje Inštitut za podjetništvo in inovacije Univerze za ekonomijo in poslovne vede na Dunaju v okviru priznanja TOP 100 (TOP 100 AWARD).

Več o tem
Donacije namesto daril UNICEF
Obvestila za javnost | 2022

Podjetje GEZE je prispevalo 100.000 evrov za UNICEF-ov projekt v Slonokoščeni obali

GEZE nadaljuje s tradicijo podpore trajnostnih in družbenih projektov: letos je v sklopu božičnega darovanja strokovnjak za vrata, okna in varnost daroval za gradbeni in trajnostni projekt UNICEF-a v Slonokoščeni obali. Podjetje je darovalo 100.000 evrov za izgradnjo trajnostnih in za bivanje primernih šolskih zgradb, ki se v zahodnoafriški državi gradijo iz reciklirane odpadne plastike.

Več o tem
Teaser Architects’ Darling Award 2022
Obvestila za javnost | 2022

Vratna tehnika GEZE ponovno nagrajena kot Architects' Darling.

Približno 1.900 arhitektov in načrtovalcev se je tudi letos znova udeležilo glasovanja na natečaju Architects' Darling. Vratno tehniko podjetja GEZE so nagradili z bronastim odličjem. Tako je podjetje s tradicijo že tretjič prejelo nagrado na tem tekmovanju.

Več o tem
Red Dot Design Award in German Design Award za Revo.PRIME
Obvestila za javnost | 2022

Dizajn in trajnost v harmoniji: Red Dot Design Award in German Design Award za Revo.PRIME

Kar dve od najbolj priznanih nagrad za dizajn v državi so prejela nova krožna vrtljiva vrata Revo.PRIME podjetja GEZE: nagrada German Design Award v kategoriji Excellent Product Design – Building and Elements in nagrada Red Dot Design Award, prav tako v kategoriji Product Design. Obe nagradi častita vrhunske rezultate na področju dizajna in veljata kot pečat odličnosti za najkakovostnejše in oblikovno dovršene izdelke.

Več o tem
Vratno zapiralo TS 5000
News

Vratni zapirali TS 5000 in TS 3000 v črni

Nove prednosti za arhitekte in načrtovalce: Naši najljubši vratni zapirali TS 3000 in TS 5000 sta sedaj na voljo kot standardna izdelka v elegantno črni barvi.

Več o tem

Več o tem