Storitve

Storitve GEZE

Pri GEZE je naš cilj vaše dolgoročno zadovoljstvo in želimo si, da bi naši izdelki ustrezali vašim potrebam na zanesljiv način brez težav. Zato so pri naš v ospredju celovito svetovanje in storitve - skozi celotno življenjsko obdobje izdelka. Spodaj lahko najdete seznam naših številnih storitev.

Servisni in originalni deli

Storitev, usmerjena v rešitev - hitra, kompetentna in po meri

Z našimi storitvami po meri vas podpiramo pri mreženju, upravljanju in vzdrževanju vaših sistemov. Svetovali vam bomo, ne glede na to, ali svoj sistem spreminjate ali modernizirate, ter vam pomagali pri nakupu nadomestnih delov.

Naročilo za servis

Potrebujete tehnika?

GEZE servis vozil Nemčija

© GEZE GmbH

GEZE vam omogoča preprosto in zanesljivo sestavo projektov preko spleta. Prosimo, da natančno izpolnite spletno naročilo. Takoj, ko ga bomo prejeli, vam bomo poslali potrditev. Če nimate nobenih vprašanj, bomo vaše naročilo posredovali servisnim tehnikom v obdelavo.

Če imate nujna vprašanja izven običajnega delovnega časa, vam je vedno na voljo dežurna servisna služba GEZE: +386-40-806-245.

Škatla za orodje GEZE

Koristni pripomočki za vaše projekte

Poleg osebnega svetovanja vas podpiramo z orodji GEZE vse od stopnje načrtovanja neposredno na vašem delovnem mestu kot tudi med montažo naših rešitev. Z orodji GEZE bodo vaši projekti bolj učinkoviti in veselili se boste lahko sproščene izvedbe vašega projekta. Pri vašem vsakodnevnem delu vas podpiramo s pomembnimi informacijami, konfiguracijskimi orodji in posebnimi izdelki. Tako je mogoče, na primer, vrata in okna načrtovati na spletu.

Izračunski program za okna

Izračunski program za okna

WinCalc

Hitro, preprosto za uporabo in priročno: WinCalc poskrbi za zapletene izračune v povezavi z oblikovanjem sistema oken. Ta program omogoča izračun ročnih kot tudi motoriziranih oken za prezračevanje, oken za odvajanje dima in toplote (ODT) in NRWG-jev ter oblikovanje ustreznih krmilnih central v sili za odvajanje dima in toplote (ODT).

PRIJAVA V PORTAL ZA STRANKE GEZE

Računalnik za vrata Powerturn

Računalnik za vrata Powerturn

Računalnik za vrata Powerturn

Preprosto in hitro preverite, za katera področja uporabe je Powerturn najbolj primeren: s preprostim vnosom zgolj nekaterih podatkov vam bo spletni računalnik za vrata izračunal vse možne širine in teže vratnih kril.

POJDI NA RAČUNALNIK ZA VRATA POWERTURN

Konfiguriranje samodejnih vratnih sistemov, vključno z načrti za napeljavo kablov

Portal za stranke GEZE nudi možnost načrtovanja in konfiguriranja samodejnih vratnih sistemov. Ko končate s konfiguracijo, boste samodejno prejeli načrt za napeljavo kablov. To več kot zgolj poenostavi proces načrtovanja: Ker so načrti zasnovani v določenem zaporedju, vam prav tako pomagajo pri sestavljanju natančne dokumentacije. Če želite z načrtovanjem začeti zdaj, se preprosto prijavite v naš portal za stranke: 

POJDI NA KONFIGURACIJO SAMODEJNIH VRATNIH SISTEMOV V PORTALU ZA STRANKE GEZE

Pripomoček za krožna in polkrožna drsna vrata 

Portal za stranke GEZE nudi možnost načrtovanja in konfiguriranja krožnih in polkrožnih drsnih vrat. Če želite z načrtovanjem začeti zdaj, se preprosto prijavite v naš portal za stranke:

POJDI NA KONFIGURACIJO KROŽNIH IN POLKROŽNIH DRSNIH VRAT V PORTALU ZA STRANKE GEZE

Konfiguracijsko orodje MSW

Za ročne sisteme drsnih sten (sistemi MSW) je mogoče s samo nekaj podatki pripraviti celovite projekte. Samodejno izdelane postavitve in podrobne skice poenostavijo in pospešijo montažo sistema. Konfigurirane sisteme MSW je nato mogoče udobno naročiti neposredno preko našega portala za stranke. 

POJDI NA KONFIGURACIJSKO ORODJE MSW NA PORTALU ZA STRANKE GEZE

Konfiguracijsko orodje Pendulo

Oblikujte celotno rešitev na enem mestu, hitro, preprosto in individualno s konfiguracijskim orodjem Pendulo. Prav tako lahko udobno pošljete svoje naročilo neposredno preko spleta. Namestitev sistema je hitra, brez potrebnih pretiranih posegov v tla, stene ali strop.

POJDI NA KONFIGURACIJSKO ORODJE PENDULO NA PORTALU ZA STRANKE GEZE

Načrtovanje kablov

Načrtovanje kablov © GEZE GmbH

Načrtovanje kablov

Pri prenosu konfiguracijskih rezultatov iz konfiguracije nadzornega centra WinCalc v portal za stranke GEZE bodo uporabniku sedaj samodejno prejeli tudi načrt za napeljavo kablov glede na specifične strankine podrobnosti o lokaciji. To več kot zgolj poenostavi proces načrtovanja. Ker so načrti zasnovani v določenem zaporedju, vam prav tako pomagajo pri sestavljanju natančne dokumentacije.

PRIJAVA V PORTAL ZA STRANKE GEZE

Komisioniranje ohišja za GEZE IQ windowdrives

Komisioniranje ohišja za GEZE IQ windowdrives © GEZE GmbH

Zagonski kovček za okenske pogone

Zagonski kovček nudi vse za zagon na mestu postavitve in preizkušanje okenskih pogonov serije IQ windowdrive podjetja GEZE - tudi brez električnega priključka. To pomeni, da je predajo mogoče izvesti čim prej. Z uporabo te samostojne rešitve kot vmesnik med pogoni in servisnim terminalom ST 220 GEZE je mogoče hod in hitrost pogonov prilagoditi hitro in preprosto. Kompaktni kovček ni primeren zgolj za sodobne pogone ODT, temveč tudi za 24-voltne pogone brez tehnologije vodil.

Želite prejeti več informacij o teh zagonskih kovčkih? Pokličite službi za pomoč strankam GEZE na +49-7152-203-055.

Upravljanje seznamov vrat GEZE

Seznami vrat običajno služijo kot osnova za pripravo osnutka besedila za javni razpis, ker omogočajo čim bolj obsežen povzetek vseh zahtev za vrata. Jasno navigiranje po meniju, polja za opombe ter udobne funkcije so uporabniku v veliko pomoč pri izpolnjevanju seznamov vrat GEZE. Hkrati pa so vam številne razlage v pomoč pri sprejemanju odločitve. GEZE uporabnikom nudi rešitev, preprosto za uporabo. 

PRIJAVA V PORTAL ZA STRANKE GEZE

Prenosi

Informacije o našem podjetju, izdelkih in storitvah

Na našem območju za prenose boste našli ogromno materialov. Nadaljnje informacije so na voljo na portalu za stranke GEZE. Če potrebujete dodatne informacije, stopite osebno v stik z nami.

Pojdi na območje za prenose GEZE (angleško)

Celovito in uporabniku prijazno

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

Da bi vam lahko še bolje in celovito služili, vam nudimo različne storitve, aplikacije in portale, ki vam omogočajo nove možnosti uporabe.

PORTAL ZA STRANKE GEZE

MEDIJSKA ZBIRKA GEZE

Zahtevaj dostop
Stik

Kako vam lahko pomagamo?

Imate vprašanja ali predloge? V stik z nami lahko stopite na številne načine.

Stik

GEZE Slovenia +386-40-820-279