Nova spletna stran GEZE v Sloveniji nudi podporo skozi celoten življenjski ciklus stavbe od načrtovanja, gradnje do obratovanja

Jasno zasnovano ter hitro in enostavno za uporabo – nova lokalna spletna stran GEZE Slovenija popelje digitalno komunikacijo s strankami in bodočimi strankami na novo raven. GEZE si prizadeva uporabljati inovativno in sodobno vratno, okensko in varnostno tehniko za ustvarjanje izjemnih stanovanjskih stavb. Nova spletna stran družbe GEZE omogoča še hitrejši in enostavnejši dostop do izdelkov in storitev družbe. 

Informacije in delovni procesi, prikazani v digitalni obliki

Načrtovanje in obratovanje sodobnih stavb postaja vedno bolj zahtevno: Avtomatizacija in digitalizacija številnih komponent stavbe v kombinaciji z novimi pravili in pravnimi predpisi pomeni, da so vsi strokovnjaki, ki sodelujejo v življenjskem ciklusu stavbe, soočeni z vedno večjim pritiskom kompleksnosti. Nova spletna stran GEZE Slovenija strankam pomaga optimizirati svoje procese načrtovanja in naročanja. Uporabniki jo lahko preprosto vključijo v svoje delovne procese in uporabijo kot delovni pripomoček.

Rešitve ter znanje in izkušnje za vsako ciljno skupino

© GEZE GmbH

Krmarjenje po spletni strani je preprosto, uporabniki pa hitro in intuitivno pridejo do dela življenjskega ciklusa stavbe, ki ga iščejo. Lokalne podatke za stik z GEZE Slovenija je mogoče preprosto najti, vedno pa smo vam pripravljeni pomagati vaše storitve popeljati na višjo raven. Ne glede na uporabljeno napravo, lahko uporabniki do spletne strani dostopajo z: Informacije o izdelkih GEZE in dokumenti izdelkov GEZE so v celoti dostopni in prenosljivi tudi z mobilnih naprav.

Načelo za novo spletno stranjo GEZE je ustvariti partnerstva ter načrtovalcem, ključavničarjem in lastnikom stavb s samo nekaj kliki omogočiti dostop do informacij ali orodij, ki jih potrebujejo. Za načrtovalce in arhitekte to, na primer, pomeni brezplačni dostop do BIM-vratnih objektov GEZE in do standardnih predlog za besedila razpisov za projekte in izdelke kot tudi do skic in električnih načrtov. Uporabniki iz proizvodne/predelovalne panoge bodo hitro in enostavno našli navodila za montažo ter skice vgradnje in video posnetke. Spletna stran uporabnikom prav tako omogoča neposredni dostop do prenosa potrebne tehnične dokumentacije izdelkov GEZE vključno s številnimi drugimi spletnimi storitvami GEZE.