GEZE prejme zlato na podelitvi nagrad Architects’ Darling 2021

GEZE je ponovno osvojil zlato na podelitvi nagrad Architects’ Darling 2021. Strokovnjaki za inovativno in sodobno vratno in okensko tehniko so domov odnesli zlato v kategoriji varnostna tehnika/kontrola dostopa in srebro za svoja avtomatska vrata. Tudi letos se je več kot 1800 arhitektov in načrtovalcev udeležilo glasovanja za podelitev te priznane nagrade. Nagrada je dokaz kompetence, ki jo ključni sprejemalci odločitev na področju gradnje vidijo pri družbi GEZE.

GEZE podpira in povezuje vse, ki sodelujejo v življenjskem ciklusu stavbe

Na letošnji podelitvi nagrad Architects' Darling je GEZE prejel zlato v kategoriji varnostna tehnika/kontrola dostopa.

Na letošnji podelitvi nagrad Architects' Darling je GEZE prejel zlato v kategoriji varnostna tehnika/kontrola dostopa.

Današnja vrata morajo ustrezati številnim direktivam za požarno zaščito, protivlomno zaščito, toplotno zaščito, zvočno izolacijo in brezbariernost. Trenutno so izredno pomembno tudi ključni vidiki na področju higiene in upravljanja dostopa, delno zaradi pandemije korona virusa. Varnostni sistemi v stavbah izpolnjujejo številne različne zahteve za varnost in nadzor. Pametne rešitve družbe GEZE nudijo vrhunske metode identificiranja in močne krmilnike - za zaščito varnosti osebja, lastnine in podatkov. Profili zahtev, ki izhajajo iz teh področij za avtomatska vrata in upravljanje stavb, so kompleksni. Zaradi tega GEZE svoje stranke podpira skozi celoten življenjski ciklus izdelka. Tako je mogoče zagotoviti rešitve po meri glede na dane zahteve in potrebe. GEZE kot ponudnik, osredotočen na storitev, nudi tudi profesionalno načrtovanje in montažo izdelkov ter obsežne poprodajne storitve in izobraževanja. Sem sodijo, na primer, praktično načrtovanje in orodja za upravljanje, kot so brezplačni BIM-objekti, besedilni elementi za besedilo razpisa kot tudi navodila za montažo in kontrolni seznami.

Marco Zaoral, vodja ekipe Interno svetovanje pri gradbenem projektu, z zlato nagrado za varnostno tehniko/kontrolo dostopa.

Marco Zaoral, vodja ekipe Interno svetovanje pri gradbenem projektu, z zlato nagrado za varnostno tehniko/kontrolo dostopa.

GEZE kot ponudnik, osredotočen na storitev, nudi tudi profesionalno načrtovanje in montažo izdelkov ter obsežne poprodajne storitve in izobraževanja. Sem sodijo, na primer, praktično načrtovanje in orodja za upravljanje, kot so brezplačni BIM-objekti, besedilni elementi za besedilo razpisa kot tudi navodila za montažo in kontrolni seznami. V nasprotju s številnimi konkurenčnimi področji v sektorju arhitekture in gradnje tukaj prejemnike nagrade Architects’ Darling namesto žirije vodijo arhitekti in načrtovalci sami.

Ponosni smo, da smo ponovno prejeli nagrado Architects’ Darling. Vidimo se kot zaupanja vredni partner, osredotočen na storitve za izdelke, sistemske rešitve in storitve za vrata. V tej funkciji podpiramo in povezujemo vse, ki sodelujejo v življenjskem ciklusu stavbe s ciljem, stavbe narediti še bolj prijazne za življenje.

Marco Zaoral, vodja ekipe Interno svetovanje pri gradbenem projektu pri družbi GEZE