Dobrodošli v GEZE

Odgovorno ravnanje z vašimi osebnimi podatki je za nas nekaj samoumevnega. Če nam posredujete osebne podatke, jih bomo obdelali in uporabljali v skladu z veljavnimi državnimi in evropskimi predpisi o varstvu podatkov. Podrobne informacije najdete v naši izjavi o varstvu podatkov na https://www.geze.si/sl/varstvo-podatkov.

Obseg vašega dovoljenja

Strinjam se, da podjetje GEZE GmbH, Reinhold-Vöster-Str. 21-29 v kraju 71229 Leonberg v Nemčiji (v nadaljevanju: GEZE) uporablja moj e-poštni naslov za pošiljanje novic in oglasov. Pri tem se oglašujejo izdelki, rešitve in storitve skupine GEZE. K skupini GEZE sodijo vse hčerinske družbe, ki imajo v svojem imenu podjetja vse ime GEZE, predvsem GEZE Service GmbH.

K oglaševanim temam sodijo npr. strokovni časopisi, informacijska dokumentacija in strokovne knjige, artikli, kot so paleta izdelkov GEZE, storitve, kot so seminarji in usposabljanja, ali GEZE Service GmbH ter povabila in opomniki nanje, vabila na sejme in prireditve, novice za stranke, akcijske prodaje, nagradne igre, anketni vprašalniki ter informacije in novosti o izdelkih.

Spletne ponudbe so specifični spletni portali in ponudbe za e-učenje, digitalne medijske ponudbe ter storitve, kot so kampanje in tržne raziskave.

Pravica do preklica

To dovoljenje lahko kadarkoli prekličete z veljavnostjo za prihodnost. V ta namen nam enostavno pošljite e-pošto na data-protection@geze.com. Če želite zgolj informacijo o vaših podatkih, uporabite naš obrazec za informacije o varstvu podatkov na https://www.geze.si/sl/varstvo-podatkov.

Nadaljnje podrobnosti, predvsem o vaših pravicah, najdete v naši izjavi o varstvu podatkov na https://www.geze.si/sl/varstvo-podatkov.