O nas

GEZE GmbH,
Reinhold-Vöster-Straße 21–29,
71229 Leonberg, Germany


Pravne opombe:

Jamstvo

Če z nami ni dogovorjeno drugače, skladno z naslednjimi določili jamčimo samo za škodo, ki je bila – ne glede na pravni razlog – povzročena namerno ali iz grobe malomarnosti naših zakonitih zastopnikov ali vodilnih zaposlenih oz. zaradi očitne krivde, ki izhaja iz naše organizacije. Poleg tega jamčimo za škodo, nastalo zaradi kršitve bistvenih pogodbenih obveznosti. Ob kršitvi bistvenih pogodbenih obveznosti se jamstvo omeji na običajno škodo.

Naše jamstvo je v primeru lažje malomarnosti povsem izključeno, če je to zakonito mogoče. Ta izključitev v vsakem primeru velja za posredno povzročeno škodo.

Za pravilnost, popolnost in ažurnost informacij in podatkov, ki jih zagotavljamo na spletni strani družbe GEZE, ne moremo prevzeti nobene odgovornosti. Naše stranke oz. uporabniki spletne strani na lastno odgovornost uporabljajo te informacije in podatke.

Za morebitno škodo, ki jo naša stranka ali uporabnik utrpi zaradi uporabe teh informacij in podatkov, ne prevzemamo nobene odgovornosti. Ta izključitev odgovornosti ne velja za namerno povzročeno škodo in če je odgovornost zakonsko predpisana.

Druge opombe

GEZE je pravno zaščitena blagovna znamka, zato njeno spreminjanje ali odstranitev ni dovoljena.

Oblike in vsebine s spletne strani prenesenih podatkov družbe GEZE ni dovoljeno spreminjati.

Ob nadaljnji uporabi fotografij mora biti kot vir navedena družba GEZE.

Logotip družbe GEZE je dovoljeno navajati samo skladno s smernicami CI v pantone barvah modra 280 in rumena 136.

 

Vse uporabljene slike / fotografije se morajo objaviti z oznako ©GEZE GmbH ter z imenom fotografa (primer: fotograf XY za GEZE GmbH).

 

GEZE xy je hčerinska družba družbe GEZE GmbH v Nemčiji:

Poštni naslov
GEZE GmbH
P.O. Box 1363
71226 Leonberg

Naslov sedeža podjetja
Reinhold-Vöster-Str. 21–29
71229 Leonberg

Vodstvo:
Brigitte Vöster-Alber (predsednica)
Andrea Alexandra Alber
Marc Philipp Alber
Sandra Daniela Alber
Gerald Haas
Tomislav Jagar

Predsednik nadzornega sveta: prof. dr. dr. Ulli Arnold

Telefon: +49 (0)7152 20 30
Faks: +49 (0)7152 20 33 10

E-pošta: marketing-services.de@geze.com
Spletna stran: www.geze.com
ID za DDV: DE 184430446
Podjetje vpisano v register občinskega sodišča Stuttgart HRB 250329

Izjava o varstvu podatkov GEZE

Veseli smo vašega obiska na spletnih straneh GEZE ter vašega zanimanja za našo skupino in naše izdelke.

Zaščito vaše zasebnosti in zasebnih podatkov jemljemo zelo resno. Zato vas želimo obsežno informirati, da se boste ob obisku naših spletnih strani lahko dobro počutili in boste vedeli, da vašo zasebnost upoštevamo tudi pri obdelavi osebnih podatkov. Podatke, ki jih pridobimo ob vašem obisku naše spletne strani, vedno obravnavamo zaupno in v skladu z veljavnimi določili zakona o varstvu podatkov. Varstvo podatkov in informacijska varnost sta glavna sestavna dela naše politike podjetja.

Za spletne nastope drugih ponudnikov naša določila o varstvu podatkov ne veljajo, četudi so povezave do teh spletnih mest na naši spletni strani. Zato vselej upoštevajte določila o varstvu podatkov ustreznih spletnih ponudnikov, ko zapustite naše spletno mesto.

Kaj so osebni podatki? 

Osebni podatki so vsi posamezni podatki o osebnih ali stvarnih razmerjih določene osebe ali osebe, ki jo je mogoče iz teh podatkov določiti. Na primer: ime, naslov, e-poštni naslov itd.

Pridobitev in obdelava osebnih podatkov

Ko obiščete naše spletno mesto, serijsko shranimo IP-naslov, ki vam ga je dodelil vaš ponudnik spletnih storitev, ter datum in trajanje obiska. Poleg tega se shrani spletno mesto, prek katerega ste obiskali naše spletno mesto, ter spletna mesta, ki jih pri nas obiščete. To poteka anonimno.

Osebni podatki se shranijo izključno tedaj, če nam jih aktivno sporočilo, npr. v sklopu registracije, ankete, nagradne igre ali za izvedbo pogodbe.

 

Uporaba in posredovanje osebnih podatkov in namenska uporaba

Vaše osebne podatke podjetje GEZE uporablja za tehnično administracijo naše spletne predstavitve, za upravljanje strank, za lastne ankete ter za marketing in sicer vselej v potrebnem obsegu.

V tej povezavi bi vaše podatke želeli tudi uporabiti in vas obveščati o naših izdelkih in storitvah in/ali vam poslali ankete. Če se s tem ne strinjate, nam lahko to kadarkoli sporočite. V tem primeru bomo vaše podatke ustrezno blokirali. Nadaljnje informacije najdete na vsakokratni spletni strani.

Naši zaposleni in agencije, zadolženi za obdelavo vaših podatkov, so seveda obvezani k zaupnosti ter v skladu z zakonom o varstvu podatkov. Brez vašega dovoljenja vaših podatkov prav tako ne posredujemo tretjim osebam izven podjetja GEZE. Izjema pri tem je posredovanje osebnih podatkov državnih uradom in oblastem zaradi nujnih državnih pravnih predpisov.

 

Piškotki

Piškotki so majhne datoteke, ki jih shranimo na vaš trdi disk. Omogočajo enostavnejše krmarjenje in bolj uporabniku prijazno uporabo.

Tovrstne piškotke uporabljamo, da prepoznamo želje obiskovalcev, za optimalno oblikovanje spletnih strani in za identifikacijo posebno priljubljenih območij naše spletne ponudbe. Tako lahko našo spletno mesto prilagodimo potrebam obiskovalcev in izboljšamo našo ponudbo. Piškotke uporabljamo tudi, da ugotovimo, ali ste na vaši napravi v preteklosti kdaj že obiskali naše strani, pri čemer se v tem primeru identificira samo piškotek, shranjen na vaši napravi.

Osebni podatki se prav tako shranijo v piškotke tedaj, ko jih aktivno vnesete. To se na primer zgodi pri spletnem dostopu z uporabniškimi podatki, pri katerem se samodejno ohranijo vaše uporabniško ime in geslo.

Naše spletno mesto lahko uporabljate tudi brez piškotkov oz. lahko zavrnete njihovo uporabo ali pa že shranjene piškotke izbrišete. To je mogoče narediti z nastavitvami brskalnika, kjer lahko zavrnete sprejemanje piškotkov oz. slednje izbrišete. Vendar pa morate v tem primeru upoštevati, da nekatere funkcije spletnih strani morda ne bodo več na voljo.

 

Google Analytics

Podjetje GEZE v statistične namene in za pripravo podatkov uporablja Google Analytics, spletno analitično storitve družbe Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ZDA – v nadaljevanju Google). Tudi Google Analytics uporablja piškotke. Pri tem pridobljene informacije o vaši uporabi naše spletne strani (vključno z vašim IP-naslovom) se pošljejo na strežnik družbe Google v ZDA, kjer se shranijo. Google bo te informacije uporabil za analizo vaše uporabe spletne strani, za sestavo poročila o dejavnostih spletne strani za upravitelja spletne strani in za izvajanje nadaljnjih storitev za upravitelja spletne strani, povezanih z uporabo spletne strani in interneta. Te informacije bo Google eventualno posredoval tretjim osebam, če je tako zakonsko predpisano ali če tretje osebe obdelujejo te podatke po naročilu družbe Google. Google v nobenem primeru ne bo povezal vašega IP-naslova z drugimi podatki podjetja Google. Z uporabo tega spletnega mesta izjavljate, da se strinjate z obdelavo vaših podatkov s strani podjetja Google na prej opisan način in v prej navedeni namen.

Če ne želite, da zbiramo in analiziramo podatke o vašem obisku, se lahko kadarkoli odjavite (Opt-Out). Za tehnično izvedbo tovrstne želje se bo v vaš spletni brskalnik namestil odjavni piškotek, ki pa služi samo dodelitvi vašega nestrinjanja. Pri tem upoštevajte, da je mogoče odjavni piškotek iz tehničnih razlogov mogoče najti samo pri tisti napravi, s katere je bil nameščen. Če piškotke izbrišete ali uporabljate drugo napravo oz. brskalnik, morate ponovno namestiti odjavni piškotek.

Kliknite tukaj, če želite namestiti odjavni piškotek za storitev Google Analytics https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Varnost

Podjetje GEZE je namestilo organizacijske in tehnične varnostne ukrepe za zaščito vseh upravljanih podatkov in informacij, shranjenih pri nas, pred manipulacijami, izgubo, uničenjem in dostopom nepooblaščenih oseb. Naše varnostne ukrepe vedno ohranjamo na aktualnem stanju in vedno delamo na nadaljnjem tehnološkem razvoju.

 

Pravica dajanja podatkov

Skladno z veljavnim zakonom vam z veseljem sporočimo, če in kateri vaši osebni podatki so pri nas shranjeni. Če ste registrirani kot uporabnik, vam nudimo možnost, da vaše podatke izbrišemo ali spremenimo oz. da jih sami izbrišete ali spremenite. Če se kljub našemu trudu za pravilnost podatkov in njihovo aktualnost shranijo napačne informacije, vas bomo na vašo zahtevo popravili.

Če imate vprašanja glede obdelave vaših osebnih podatkov, se lahko obrnete na našega pooblaščenca za varstvo podatkov, ki vam je na voljo tudi v primeru iskanja informacij ali reklamacij.

Pooblaščenec za varstvo podatkov GEZE je na voljo na:

                E-pošta: datenschutzspamfilter@gezespamfilter.com

                Tel.: 0049/7152/203-0

GEZE GmbH

- Stichwort Datenschutz -

   Reinhold-Vöster-Straße 21-29

   71229 Leonberg