Hiša GEZE

Doživite svet naših izdelkov v naši animirani hiši GEZE!
Doživite svet naših izdelkov v naši animirani hiši GEZE!

Preglednost in eleganca

Stekleni sistemi za odprto in pregledno zasnovo prostora

Steklo je v mnogih sodobnih gradnjah, zlasti v javnih poslopjih ali nakupovalnih središčih pri fasadah, predelnih stenah in vratih zamenjalo materiale, kot so beton, les in plastika. Tudi v  zasebni gradnji steklo pridobiva na veljavi. Steklene rešitve se nevpadljivo vklopijo v arhitekturno zasnovo poslopja ali pa poudarjeno izstopajo. Možnosti uporabe so skoraj neomejene. Družba GEZE ponuja najrazličnejše tehnologije za funkcionalne in estetske rešitve za visoke obremenitve, ki zagotavljajo veliko oblikovalske svobode, ne da bi se zaradi tega morali pri načrtovanju odreči zaščiti, toploti in prilagodljivosti.

Integrirani vsestekleni sistemi IGG tehnika za steklom
Kjer sistemi okovja in profili ne smejo vplivati na estetiko steklenih elementov, so sistemi IGG popolna rešitev. Nevidna integracija okovij vrat in profilov med steklenimi ploščami poskrbi za izjemno transparentnost.

Vsestekleni sistemi GGSelegantno oblikovalsko okovje iz nerjavečega jekla
Elegantna in kakovostna okovja GGS navdušujejo s svojim brezčasnim dizajnom in odpirajo številne možnosti za uporabo – zlasti pri drsnih vratih. Okovje iz nerjavečega jekla GGS je na voljo v izvedbi z dvotočkovnim držalom, ki omogoča težo vratnih kril do 120 kg.